COVID-19 maatregelen Van Driel

COVID-19 maatregelen Van Driel

COVID-19 maatregelen Van Driel

Van Driel neemt haar verantwoordelijkheid rondom de onrust van het Corona virus. Wij blijven volgens reguliere openingstijden geopend maar voor uw en onze veiligheid treffen wij diverse maatregelen. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend deze maatregelen na te leven. Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

1. Bezoekers met neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij voor uw en onze veiligheid vriendelijk ons pand niet binnen te treden. Onze medewerkers plannen graag telefonisch een andere afspraak in.

2. Wij verzoeken u vriendelijk 1,5 meter afstand te houden van onze medewerkers. Onze medewerkers schudden u niet de hand.

3. Het wachten op locatie op een werkplaatsopdracht willen wij zoveel mogelijk voorkomen. Wij verzoeken u vriendelijk om bij geplande opdrachten uw Mercedes-Benz achter te laten.

4. Vanwege COVID-19 bieden wij momenteel geen haal- en brengservice aan. Wij kunnen in overleg uw auto contactloos ophalen en terug brengen.

5. Het afleveren van occasions zal regulier doorlopen. De uitleg van uw nieuwe auto zullen wij echter uitstellen. Onze verkopers plannen deze uitleg graag later met u in.

6. Wij verzoeken u bij interesse voor een occasion dit bezoek vooraf in te plannen. Zo voorkomen wij (onnodige) drukte in onze showroom.

Wij danken u hartelijk voor uw begrip. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Van Driel | Mercedes-Benz

 
 
scroll up